Hidroizolație

Pentru orice constructie, etapa de hidroizolare este foarte importanta fie ca este vorba de fundatie, subsol, sau acoperis si de aceea am folosit un sistem de inalta performanta pentru hidroizolarea structurii subterane din beton impreuna cu partenerul SIKA Romania.
Hidroizolatiile protejeaza constructiile impotriva tuturor actiunilor apei, cat si impotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un agent agresiv care are efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea.
Funcționalități
• Hidroizolatia este o structura etansa si continua de protectie a elementelor si constructiilor impotriva infiltratilor de apa sau a umiditatii din mediu.
• In constructii, o structura are nevoie de o hidroizolatie de calitate, deoarece betonul nu este impermeabil (poate fi hidroizolat folosind aditivi).
• Sistemul conventional de hidroizolare se bazeaza pe membrane hidroizolatoare. Aceasta inseamna aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane (membrana cauciuc EPDM, PVC, PEHD) ce actioneaza ca o bariera intre apa din mediul ambiant si structura cladirii, impiedicand patrunderea apei.
Pentru Hidroizolatie s-a folosit SIKAPLAN® WP 1100-21HL Membrana PVC nearmata cu fetele diferit colorate, pentru utilizari la tuneluri si structuri subterane. Sikaplan WP 1100-21HL este o membrana de hidroizolatie omogena cu un strat de semnalizare, pe baza de policlorura de vinil (PVC-P). Caracteristici: rezistenta mare la imbatranire; rezistenta mare la intindere si alungire; rezistenta ridicata la impact mecanic; stabilitate dimensionala ridicata; rezistenta la penetrarea radacinilor si micro-organismelor; rezistenta la mediile naturale agresive din apele subterane si sol; adecvat pentru contactul cu apa slab acida (pH scazut agresiv pentru suprafetele din beton)

Aici pentru dumneavoastră

Sună 24/7. Cineva iți va răspunde întrebărilor.

Contactează-ne

Tel: +40 744 185 172
office@goodmoodresidence.ro

Adresă

Bdul Mamaia, Nr. 455, Constanța

Social media
Aici pentru dumneavoastră

Sună 24/7. Cineva iți va răspunde întrebărilor.

Contactează-ne

Tel: +40 744 185 172
office@goodmoodresidence.ro

Adresă

Bdul Mamaia, Nr. 455, Constanța

Below you will find the CSS for disabling animations on tablet/mobile, enable animation delay on desktop, IE fixes